joi, 28 februarie 2008

De ce?

De ce oare sunt treaz la ora 5 dimineata,cand ar trebui sa ma odihnesc? De ce Gaybriel foloseste in exces cuvantul "fuck" cand vorbeste cu mine? (e un pervers mic) De ce draq nu merge forumul ? De ce nu am intotdeauna "cojones" sa spun ce am pe suflet? (now,that's gay) De ce baga astia la KissFm numai muzica lenta? De ce beau gin la ora asta? De ce scriu postul asta penibil? De ce?

*ma framanta pe mine ceva,trebuia sa scriu,poate poate ma ia somnul* :d

miercuri, 27 februarie 2008

Rambo 4 review

Sunt tare dezamagit de ultimul film din seria Rambo!Ma asteptam sa fie mult mai interesant,mai plin de dinamism,adrenalina,dar nu a fost asa.Multe efecte speciale aiurea,sangele care sarea total aiurea,un John Rambo care omoara tot utilizand o mitraliera.Daca am avea doi,trei soldati gen Rambo si "mitraliere" pentru fiecare ar fi pace in toata lumea,fara teroristi.Ii acord 5/10.

marți, 26 februarie 2008

Tv Neptun strikes again



avea o cicatrice pe mana lui stanga =))




=)))))

Cum sa faci stirile mai interesante?!



I-au jucat o festa colegii si i-au scris bancuri pe foaie =))

Sensation White la Budapesta

Cel mai mare eveniment muzical al planetei are loc la Budapesta,pe data de 3 mai.Ce este defapt Sensation White? Un "concert" cu cei mai tari Dj'i din lume si TOATA LUMEA IMBRACATA IN ALB.
Line-up anul acesta :

  • - Hamvai PG & Barany Attila
  • - Sebastian Ingrosso
  • - Fedde le Grand
  • - Megamix
  • - Paul Oakenfold
  • - Sander Kleinenberg
  • - Mauro Picotto

Preferatul meu e Sebastian Ingrosso,restul nu ma prea impresioneaza.

Eurovison

Mare scandal mare la EUROVISION.Se pare ca melodia castigatoare "Pe-o Margine de drum",interpretata de Nico & Vlad Mirita este o copie fidela a unei melodii a artistului David Bustamante.Oricum nicio melodie prezenta in finala,nu poate aduce un loc pe podium ,Romaniei.Eurovision e defapt cea mai mare prostie de concurs,singura melodie care a meritat cu adevarat sa castige si, a si castigat a fost "Lordi-Hard Rocck Halellujah".

vineri, 15 februarie 2008

hahahhahahah (not funny)

Mda e 7 dimineata,nu am dormit deloc,intru si eu frumos pe www.hotnews.ro , la sectiunea FUN,si incep sa citesc bancurile zilei.
Citesc primul banc: "Vine Ion acasa. Intra, dar in casa il vede pe Gheorghe.
- Ce faci aici, Gheorghe?
- Astept autobuzul.

Ion iese. Dar ii vine in minte un gand: "De unde la mine in casa autobuz?". Se intoarse, dar Gheorghe nu mai era. "Totusi a venit autobuzul" - se gandi Ion."

Nu gasesc nimic amuzant,trec la urmatorul : "Sotia unui programator il trimite la alimentara:
- Draga, cumpara si tu un salam si daca are si oua, ia 10.
Se duce tipul la alimentara:
-Dati-mi va rog un salam. Dar oua avetzi?
-Da.
-Atunci dati-mi 10 salamuri."

Cel care se ocupa de sectiunea respectiva,chiar nu e in stare sa gaseasca un banc care sa ma faca macar sa zambesc? Nu se poate domne asa ceva :)).

<3 converse


Da ma,sunt fericit!.Mi-am dat comanda de tenesi Converse,ajung in doua saptamani,nu mai am rabdare.Dupa lungi dezbateri am ales aceasta pereche.Multumesc celor care m-au ajutat sa fac alegerea asta.(cepenibil suna :"> )

Manele powah...

Ma plimbam ieri frumos printre caminele din regie,lipsa de ocupatie,cand deodata opreste o masina langa mine.Lasa frumos geamul jos si ma intreaba:"Auzi,baiatul?!Aici la Maxx baga manele?".Din fire,un om serios si dornic de a ajuta ii zic ca "da".Cred ca i-a fost mare mirarea cand a vazut ca l-am mintit.Nu cred ca vreau sa dau ochii prea curand cu tipul,probabil are ceva resentimente fata de mine ...:x

Am revenit,din nou,inca o data

Am mai zis intr-un post anterior ca am revenit,dar nu m-am tinut de cuvant.De data asta incerc sa fiu un om de cuvant...